Pagina's

maandag 18 augustus 2014

Avocado-eiersalade



Avocado is veruit één van onze favoriete groenten/fruit.
 
 
 
 
Toen we hier in het zonnetje wel eens iets gemakkelijks, nieuws en snels wilden proberen voor de lunch, maakte ik de avocado-eiersalade die ik ooit zag passeren bij Anki van Zilverblauw. Ik had geen citroenen in huis * ook belangrijk om de avocado mooi frisgroen te houden *  dus verving ik het door de lekkerste Aglandau-olijfolie uit de Provence met citroenen uit Menton, van Oliversion. *** waar we ooit al eens bijzonder lovend over waren, lees hier. ***
 
 
We sneden er wat verse tomaatjes bij, die een laagje vers gemalen zwarte peper en fleur de sel kregen en ook wat lookpoeder voor extra smaak.
 
Enkele bruine biobroodjes werden afgebakken en een pakje Parmaham werd geopend.
 
 
En zo heb je snel een supersmakelijke toplunch; enkel een glaasje frisse rosé maakt dit nog completer ;-) Ideaal om van de weinige zonnestralen te genieten!
 

1 opmerking:

  1. Voilà le repas idéal, une belle journée d'été ...sous le soleil , pour une petite pause pleine de saveur et de fraîcheur !

    BeantwoordenVerwijderen